Blog de Vea-Resino arquitectes associats s.l.p.

Sobre el Blog

Parlem d’arquitectura és un espai de trobada per a totes aquelles persones que ens agrada compartir, debatre i reflexionar sobre el món de l’arquitectura.

Si ens posem a analitzar tot allò que ens envolta ens adonarem que l’arquitectura està present en totes i cada una de les nostres activitats diàries. Més enllà del fet constructiu, generant espais i configurant paisatge urbà, el compromís de tot arquitecte és el de contribuir al creixement social, cultural i econòmic, de la societat, donant resposta a les inquietuds del moment i recuperant els valors de la nostra professió, en moltes ocasions oblidats.

Parlem d’arquitectura neix amb la voluntat d’apropar l’arquitectura a la gent.

Aquí informarem sobre noticies i curiositats de l’actualitat de l’arquitectura, presentarem projectes i anirem de visita d’obra per algun d’ells. Difondrem el treball de col·laboradors, amics i seguidors de Vea-Resino arquitectes associats s.l.p., amb ells tractarem temes d’interès i compartiran amb nosaltres el seu coneixement i opinió.

Des d’aquí volem agrair a tots els nostres seguidors l’interès dipositat en aquest blog, i us convidem a participar, proposar i compartir experiències, dubtes i coneixement per a continuar creixent com a persones i professionals.

Cerca al Blog
Arxiu
Categories
Últims comentaris
    Segueix el Blog

    Vols rebre les noves entrades al teu correu electrònic? FES-TE SEGUIDOR!

    Segueix-nos al Fb