632- DISSENY PER A LA REFORMA I AMPLIACIÓ DE ZONA DE PISCINES D'UN CÀMPING A LA COSTA BRAVA
14 de juny de 2016.
Assessorament , masterplan i disseny del projecte de reforma de piscina existent i nova piscina per a nens. Urbanització de l'entorn amb zones de vegetació, zones estada i tumbones, pèrgola i tematització de l'entorn. Veure apartat projectes-càmpings
632- DISSENY INTERIOR I EXTERIOR DEL RESTAURANT D'UN CÀMPING A LA COSTA BRAVA
14 de juny de 2016.
Us presentem el projecte de disseny interior i terrassa exterior del bar-restaurant d'un càmping a la Costa Brava. Exterior amb pèrgoles que creen una plaça on hi ha l'escenari. Podeu veure més informació a l'apartat projectes-càmpings.
615- REFORMA INTERIOR GIMNÀS I SALA PSICOMOTRICITAT ESCOLA NOSTRA SENYORA DE MONTSERRAT DE RUBÍ
10 de setembre de 2015.
Reforma interior del gimnàs i espais vinculats de l'Escola Nostra Senyora de Montserrat de Rubí. La reforma inclou el gimnàs, vestidors, accessos, altell en planta primera per a sala de psicomotricitat,despatx de psicóloga i espais vinculats de menjador. Veure projecte a l'apartat projectes-docent
599- DISSENY INTERIOR I EXTERIOR DE BAR-RESTAURANT I TERRASSA D'UN CÀMPING A LA COSTA BRAVA
21 de juny de 2015.
Us presentem el projecte de disseny interior i Terrassa exterior del bar-restaurant d'un càmping a la Costa Brava. Podeu veure més informació a l'apartat projectes-càmpings.
543. PROJECTE D’ACCESSIBILITAT A LA PARRÒQUIA SANT AGUSTÍ BISBE AL BARRI DE LA BORDETA DE LLEIDA.
23 de març de 2015.
Avui s'ha finalitzat l'obra per a la millora de l’accessibilitat a la Parròquia Sant Agustí Bisbe de Lleida. Un conjunt de rampes i escales ens permeten proporcionar un recorregut accessible al centre substituïnt l'antigua escalinata d'accés. Alhora es projecta un segon accés al centre, millorant així les condicions de seguretat i evacuació contra incendis. Agraïm el treball i dedicació de la propietat, empresa constructora i equip tècnic per a dur a terme aquesta obra. Ens sentim molt satisfets d'haver pogut contribuir a solucionar un problema existent de fa anys, i que tant la propietat com el Bisbat de Lleida estiguin contents de la feina realitzada. Es pot consultar imatges del projecte a l'apartat projectes-Espai públic.
VEA-RESINO PRESENT A LA FIRA GIROCÀMPING 2015
06 de març de 2015.
VEA-RESINO arquitectes associats slp ha estat un any més present a la fira Girocàmping 2015 que s'ha celebrat els diez 6-7-8 de març. Volem agraïr la bona acollida que hem tingut tant del sector camping com de totes les persones que han visitat el nostre estand. Alhora fer extensible el nostre agraïment a l'empresa Unifust la seva col·laboració en la construcción de l'estand.
587. EQUIPAMENT DE BARRI "LA TORRE DE LA SAGRERA" A BARCELONA
02 de maig de 2014. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p., per a la reforma i ampliació de l'edifici "La Torre de la Sagrera" per a equipament de barri a Barcelona. L'edifici conté un auditori-sala d'exposicions, despatxos per a entitats i tallers per a diferents usos. Concurs obert licitat per Bimsa.
571. URBANITZACIÓ DE L'ACCÉS DEL CÀMPING VALLDARO A PLATJA D'ARO.
15 de maig de 2014.
Hem adjuntat el projecte d'urbanització de l'accés del Camping Valldaro a Platja d'Aro. Un projecte que pretén obrir el càmping a l'exterior.
570. REFORMA DEL RESTAURANT D'UN HOTEL A PLATJA D'ARO.
15 de maig de 2014.
Hem adjuntat a l'apartat projectes l'actuació que es va fer al restaurant d'un Hotel a Platja d'Aro.
543. PROJECTE D’ACCESSIBILITAT A LA PARRÒQUIA SANT AGUSTÍ BISBE AL BARRI DE LA BORDETA DE LLEIDA.
22 d'abril de 2014.
Avui us presentem la proposta que hem fet per millorar l’accessibilitat a la Parròquia Sant Agustí Bisbe de Lleida. Un conjunt de rampes i escales ens permeten proporcionar un recorregut accessible al centre. Alhora es projecta un segon accés al centre, millorant així les condicions de seguretat i evacuació contra incendis. Tots, comunitat i tècnics, estem il•lusionats en resoldre un problema històric del lloc. Properament adjuntarem el projecte a la página web.
VEA-RESINO PRESENT A LA FIRA GIROCÀMPING 2014
09 de març de 2014.
Diumenge va finalitzar la 2ª Edició de la Fira dels Càmpings i Parcs de Vacances (Girocàmping 2014), després de quatre dies on el sector va presentar les seves novetats tant als professionals (proveïdors i entitats), com al públic i usuaris en general. VEA-RESINO, com arquitectes proveïdors de l’Associació de Càmpings de Girona, va presentar els serveis que ofereix als seus associats, així com les diferents realitzacions i assessoraments que ha realitzat. Des d'aquestes línees volem agrair la bona acollida que un cop més hem rebut per part de tots els membres de l'Associació, dels proveïdors i de tots els que ens heu visitat.
512.REFORMA I AMPLIACIÓ D'HABITATGE EN PLANTA BAIXA A SABADELL.
30 de desembre de 2013.
Hem iniciat les obres de reforma i ampliació d'un habitatge a la planta baixa d'un edifici plurifamiliar a Sabadell.
BON NADAL I FELIÇ ANY 2014.
24 de desembre de 2013.
L'equip de VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p. us desitja unes bones festes de Nadal. Que l'any 2014 ens porti salut i il·lusió per gaudir junts de nous projectes .
565. EDIFICI D'EQUIPAMENTS VIL·LA URÀNIA A BARCELONA
03 de desembre de 2013. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p., per a la realització d'un edifici d'equipaments a la Vil·la Urània de Barcelona. L'edifici conté un casal per a la gent gran, espai jove, ludoteca i centre cívic. Concurs obert licitat per Bimsa.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
24 d'octubre de 2013. Benedicció de la capella de l'Escola Mare de Déu de la Salut.
El dilluns 21 d'octubre a la tarda Mn.Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, va beneir la capella de l'escola, i posteriorment va celebrar-hi la primera missa. A la mateixa hi van assistir el claustre de professors i la titularitat del centre. Notícia publicada a l'edició escrita del Diari de Sabadell del 24 d'octubre de 2013.
552.CONCURS INTERNACIONAL PER A REFORMA DE LES ANTIGUES CASERNES I NOVA CONSTRUCCIÓ D'EDIFICIS D'HABITATGES A KARLSRUHE.
25 de setembre de 2013.Finalistes.
L'equip format per a VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p. - RSANABRIA arquitectes associats s.l.p. ha quedat finalista del concurs internacional d'idees per invitació per a la reforma de les antigues casernes i construcció de nous edificis d'habitatges a Karlsruhe. Felicitem a l'equip Kleyer-Koblitz-Letzel-Freivogel de Berlín, guanyadors d'aquest concurs.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
22 de setembre de 2013. Notícia del Full Dominical del Bisbat de Terrassa.
Notícia explicativa dels actes de Benedicció i Inauguració de l'Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell celebrats el dia 03 de setembre de 2013. Publicació a l'edició escrita del Full Dominical del Bisbat de Terrassa del 22 de setembre de 2013.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
05 de setembre de 2013. Notícia del Diari de Sabadell.
Recull dels actes de Benedicció i Inauguració de l'Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell celebrats el dia 03 de setembre de 2013. Publicació a l'edició escrita del dijous 05 de setembre del Diari de Sabadell.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
03 de setembre de 2013. Benedicció i Inauguració de la nova Escola.
Avui al matí, Mn.Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, ha beneït i inaugurat les obres d'ampliació de l'Escola Mare de Déu de la Salut. A l'acte hi han assistit l'Il.lm. Sr. Joan Carles Sànchez, alcalde de Sabadell, representants del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, així com altres autoritats del món educatiu i religiós. També hi han estat presents la direcció facultativa de l’obra, representants de l’empresa constructora, professors , pares i alumnes de l’escola. Després de la benedicció i posteriors parlaments, s'ha procedit al descobriment de la placa commemorativa i a una visita guiada per l'Escola. L'acte conclourà aquesta tarda amb una jornada de portes obertes. Volem agrair a totes les persones que han participat en el procés de construcció de l'Escola el seu esforç i dedicació. Aprofitem també per donar gràcies per totes les mostres d'afecte i felicitació que hem rebut durant aquests darrers dies i que farem extensives a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres. En properes notícies afegirem documentació de l'acte celebrat aquest matí, així com l'actualització a la pàgina web del projecte de l'escola amb fotografies de l'obra acabada.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
03 de setembre de 2013. Notícia del Diari de Sabadell.
Publicació a l'edició escrita del dimarts 03 de setembre del Diari de Sabadell, on es recull la propera inauguració de l'Escola Mare de Déu de la Salut.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
29 d'agost de 2013. Notícia del Diari de Sabadell.
Publicació a l'edició escrita del dijous 29 d'agost del Diari de Sabadell, on es recull la propera inauguració de l'Escola Mare de Déu de la Salut. Una de les dues escoles que obriran el nou curs escolar a Sabadell amb noves instal·lacions educatives. La inauguració està prevista pel proper dimarts 03 de setembre amb la presència del Bisbe de Terrassa, Mn. Josep Àngel Saiz Meneses, representants de l'Ajuntament de Sabadell i del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquest mateix dia està previst realitzar una jornada de portes obertes a pares i alumnes del centre.
545. EDIFICI MULTIFUNCIONAL I C.A.P. "ELS ARCS" A LA MASSANA (ANDORRA)
28 de maig de 2013. Concurs nacional obert a Andorra.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p., juntament amb l'arquitecte andorrà Joan Coll i Capó, per a la realització d'un edifici multifuncional que conté un Centre d'Assistència Primària, Viver d'Empreses, Ludoteca, Espai Gent Jove i sala d'usos múltiples a La Massana. Concurs obert nacional a Andorra licitat per el Comú de La Massana (Andorra).
INAUGUREM EL BLOG "PARLEM D'ARQUITECTURA"
10 de maig de 2013.
Avui inaugurem el blog de VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p. "Parlem d'arquitectura" on podreu trobar des de notícies d'actualitat del món de l'arquitectura, visites d'obra als edificis que estem construïnt o xerrades amb col·laboradors nostres que aportaran la seva opinió i experiència en temes vinculats a l'arquitectura. Esperem que us agradi i esteu tots convidats a participar-hi. El contacte és : http://vearesino.com/blog/ Les notícies també les anirem penjant al facebook de VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p. https://www.facebook.com/vearesino.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
22 de març de 2013. Visita d'obra a l'Escola Mare de Déu de la Salut a Sabadell.
Ja estan col•locades les lames prefabricades de formigó blanc de la façana que garanteixen el control de l'assolellada a les aules alhora que els dóna més privacitat. S'han iniciat els treballs per a tractar la mitgera vista de l'edifici d'habitatges veí. S'ha mirat de donar un acabat més propi de façana a la part de mitgera que no queda tapada pel nostre. Entre tots hem d'intentar millorar i dignificar el paisatge urbà del nostre entorn. Ara ja es veu el joc de volums entre l'edifici protegit i el nou edifici, on gràcies al canvi d’alineació entre els dos, es pot visualitzar millor la cantonada de l’edifici protegit realçant el valor patrimonial d’aquest edifici racionalista.
HA FINALITZAT LA FIRA GIROCÀMPING 2013
11 de març de 2013.
La 1ª Edició de la Fira dels Càmpings i Parcs de Vacances (Girocàmping 2013) va tancar les portes ahir diumenge, després de 4 dies on el sector va presentar les seves novetats tant als professionals (proveïdors i entitats),com al públic i usuaris en general. VEA-RESINO hi ha estat present com a proveïdor de l’Associació de Càmpings de Girona, oferint els seus serveis i donant a conèixer la seva experiència en el sector. Agraïm la bona acollida que hem rebut per part de tots els membres de l'Associació, dels proveïdors i de la gent que ens ha visitat.
VEA-RESINO PRESENT A LA FIRA GIROCÀMPING 2013
06 de març de 2013.
Els propers dies 7, 8, 9 i 10 de març al Recinte Firal de Girona (Passeig Devesa, 34-36 de Girona), tindrà lloc GIROCAMPING,  la 1ª Edició de la fira dels Càmpings i Parcs de Vacances, en la qual més de 70 empreses presentaran les seves novetats als empresaris del sector. VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p., com a empresa proveïdora de l’Associació de Càmpings de Girona, estarà present a la fira per tal de donar a conèixer els seus treballs així com els serveis que ofereix.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
22 de febrer de 2013. Notícia del Diari de Sabadell.
Publicació a l'edició escrita del dissabte 16 de febrer del Diari de Sabadell, on es recull la visita del Bisbe de Terrassa, Mn. Josep Àngel Saiz Meneses, a l'Escola Mare de Déu de la Salut per veure l'estat actual de les obres.
528. EQUIPAMENT EDUCATIU I SANITARI A VANTAA (FINLÀNDIA)
18 de febrer de 2013. Concurs internacional obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p., juntament amb l'estudi barcelonès dels arquitectes Peter Takov/Jordi Trias/Oriol García, per a la realització d'una escola bressol, escola de primària i secundària, centre mèdic, auditori, pavelló poliesportiu i espai exterior enjardinat a Vantaa (Finlàndia). Concurs obert internacional licitat per l'Ajuntament de Vantaa, i supervisat pel Col.legi d'Arquitectes de Finlàndia.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
Visita del Bisbe de Terrassa, Mns. Josep Àngel Saiz Meneses, a l'Escola Mare de Déu de la Salut a Sabadell, per veure l'estat actual de les obres.
El dimecres 13 de febrer, Mns. Josep Àngel Saiz Meneses,Bisbe de Terrassa, acompanyat per la Sra. Roser Àlvarez, Llic. Fidel Catalán i el Sr. Francesc Ortiz, director de l'escola, van visitar el centre per a comprovar l'estat actual de les obres. En la visita també hi van estar presents la direcció facultativa i representants de l'empresa constructora. Es va realitzar un recorregut on es van poder veure les aules (fotografia), el gimnàs, el pati infantil, la biblioteca amb la seva terrassa exterior i la capella. Ja es podia veure el muntatge de les lames prefabricades de formigó blanc de la façana, que esperem que durant el transcurs d'aquesta setmana o inicis de la vinent estigui finalitzat. La notícia ha estat publicada tant a la pàgina web del Bisbat de Terrassa, com a l'edició impresa del dissabte 16 de febrer del Diari de Sabadell.
529. HABITATGES DOTACIONALS I ALLOTJAMENTS AL 22@ DE BARCELONA
25 de gener de 2013. 4rt. Classificat. Concurs restringit licitat per Patronat Municipal de l'Habitatge de Barcelona.
L'equip Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'arquitecte Eduard Freixas i Coronas, hem quedat classificats en 4a.posició en el concurs restringit de projectes per a la construcció d'un edifici de 59 habitatges dotacionals, 21 allotjaments i 26 places d'aparcament al districte 22 @ de Barcelona. Dels prop de 180 equips d'arquitectura que es van presentar, vàren estar seleccionats com a finalistes els estudis : Pascual-Ausió arquitectes slp, Naxal Arquitectura slp, Manuel Ruisánchez arquitectes slp, Pere Serra arquitectura slp-Gallego arquitectos slp, GMG plans i projectes slp, Coll-Leclerc arquitectos slp, RSanabria arquitectes associats slp-Olga Felip-Josep Camps, i Vea-Resino arquitectes associats slp-Eduard Freixas i Coronas. Felicitem a l'equip Coll-Leclerc arquitectos slp, guanyadors d'aquest concurs restringit.
BON NADAL I FELIÇ ANY 2013
L'equip de VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p. us desitja unes bones festes de Nadal. Que l'any 2013 arribi ple de nous projectes on poder transmetre les nostres il·lusions, i salut per poder desenvolupar-los.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
30 de novembre de 2012. Estat actual de l'obra de l'Escola Mare de Déu de la Salut a Sabadell.
Les obres del menjador de l'escola estan finalitzant. Sols restarà fer-hi la zona destinada a menjador per a professors. Adjuntem una fotografia de la transformació que ha tingut l'antic gimnàs per adequar-se a menjador. S'ha hagut d'adaptar l'espai fent-lo més accessible, millorar les condicions d'il·luminació i renovació d'aire, així com ubicar-hi la zona de self service i uns nous lavabos.
CONFERÈNCIA: ECOTENDÈNCIES. IDEA. LES CIUTATS DEL FUTUR, CIUTATS MILLORS?
21 de novembre de 2012. Cosmocaixa, Barcelona.
El passat dimecres 21 de novembre Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. va assistir a la quarta convocatòria de Idea, impulsada per Ecotendències Cosmocaixa, dins el cicle dedicat a la ciutat del futur. Els 9 projectes presentats busquen solucions als reptes ambientals de les nostres ciutats a nivell tecnològic, social, urbanístic i arquitectònic. Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. compromesos amb el mediambient, promou una arquitectura sostenible, de baix impacte ambiental i saludable pels usuaris finals.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
19 de novembre de 2012. Estat actual de l'obra de l'Escola Mare de Déu de la Salut a Sabadell.
El prefabricat de formigó blanc de la façana ja està colocat. Sols falta la colocació de les lames prefabricades de protecció solar i acabar la resta de tancaments. Ara ja és visible des de la Gran Via el volum de la nova escola. Alinear-se a l'edifici d'habitatges ens serveix per tapar la gran mitgera vista d'aquest edifici, i posar en valor l'edifici protegit de l'escola a la cantonada amb el carrer St.Pau al visualitzar-se millor aquest edifici.
TALLER: PLA ESTRATÈGIC INTERNACIONAL
13 de novembre de 2012.
Durant el mes d'octubre Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. ha assistit al Taller "Pla Estratègic Internacional" de Search&Drive Management Consultants, dirigit per Elena Orteu, Directora General de Search&Drive (Management Consultants divisió construcció). Activitat enmarcada dins la política d'expansió, millora i innovació continuada de l'empresa. Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. aposta per obrir nous mercats tant en l'àmbit nacional com internacional mitjançant col·laboracions amb local partners, per tal d'oferir el millor servei als nostres clients.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
18 d'octubre de 2012. Visita als alumnes de 1er. de primària.
Avui ens han convidat a tenir una trobada amb els alumnes i professores de 1er.de primària de l'Escola Mare de Déu de la Salut. Ens han preguntat per la nova escola i hem recollit totes les seves idees. Ha estat fantàstic, una trobada plena d'energia i imaginació. Gràcies a l'Olga i la Marga per convidar-nos i a tots els nens/es per la vostra participació. Fotografia cedida per Escola Mare de Déu de la Salut.
527. EQUIPAMENT DE BARRI LLEÏALTAT SANTSENCA
26 d'octubre de 2012. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. pel concurs per a l'adequació de l'edifici de la Lleïaltat Santsenca per equipament de barri a Sants, Barcelona. Concurs obert licitat per BIMSA (Barcelona d'infraestructures municipals s.a.)
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
15 d'octubre de 2012. Visita del Bisbe de Terrassa, Mn. Josep Àngel Saiz Meneses a les obres de la nova Escola.
Visita del Bisbe de Terrassa, Mn. Josep Àngel Saiz Meneses a l'Escola Mare de Déu de la Salut per veure l'estat dels treballs d'execució de les obres. Un cop realitzada la visita va felicitar a la direcció facultativa i als representants de l'empresa constructora per l'execució i la bona marxa de les mateixes. La notícia fou recollida per Diari de Sabadell en l'edició escrita del 24 d'octubre de 2012.
6a.MOSTRA D'ARQUITECTURA DEL VALLÈS.
05 d'octubre de 2012-12 de novembre de 2012. 6a. Biennal d'arquitectura del Vallès. COAC.
Exposició a la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, de les obres presentades durant la 6a. Mostra d'arquitectura del Vallès. Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. va presentar l'obra 462. Església de Santa Maria de les Arenes de Terrassa.
CONCURS RESTRINGIT DE PROJECTES D'EDIFICI D'HABITATGES AL CARRER TÀNGER DE BARCELONA
13 de juny de 2012. Concurs restringit, fase d'adjudicació.
L'equip format per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'arquitecte Eduard Freixas, ha estat seleccionat per a participar en la fase d'adjudicació del concurs restringit de projectes per a la promoció d'habitatges al carrer Tànger 38b-42/Àlaba 132-138 de Barcelona. Concurs restringit licitat per Patronat Municipal de l'Habitatge de Barcelona.
525. BIBLIOTECA I ARXIU MUNICIPAL A ALELLA
24 de maig de 2012. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'arquitecte Eduard Freixas i l'arquitecta Cèlia Ribera per al concurs de la Biblioteca pública, Arxiu i urbanització dels espais lliures de l'antiga fàbrica de pintures a Alella. Concurs obert licitat per l'Ajuntament d'Alella.
482. RESTAURACIÓ DE LA FAÇANA PRINCIPAL DE L'ESCOLA PIA DE SABADELL
17 de maig de 2012. Final d'obra.
Avui es dóna per finalitzada l'obra. La restauració ha estat molt ben rebuda , havent-se pogut recuperar part de l'escut original, les cornises que havien estat repicades i donar unitat al conjunt amb la continuïtat del remat de façana existent al carrer Estrella.
524. ESTADI NACIONAL D'ANDORRA
17 de maig de 2012. Concurs obert nacional a Andorra.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'arquitecte andorrà Joan Coll per al concurs de l'Estadi nacional d'Andorra. Concurs nacional licitat pel Govern d'Andorra.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT A SABADELL
02 de maig de 2012. Estat de l'obra.
L'obra continua a bon ritme. Ja es pot veure l'estructura i els lluernaris del gimnàs. S'estan executant pilars de planta segona. Es continua segons el calendari previst.
521. AMPLIACIÓ DEL MUSEU DE LA RADIO "LUÍS DEL OLMO" A PONFERRADA.
1 de març de 2012. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. al concurs de l'ampliació del Museu de la Radio a Ponferrada. Concurs obert licitat per l'Ajuntament de Ponferrada.
432. HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES A SABADELL
29 de febrer de 2012. Final d'obra.
Avui es dóna per finalitzada l'execució d'aquest habitatge unifamiliar amb garatge entre mitgeres a Sabadell. Agraïm a tots els intervinents en l'execució la seva dedicació. Estem contents del resultat final i del grau de satisfacció del promotor.
519. CENTRE CÍVIC I ESPAI PER A LA GENT GRAN A ST.ANDREU
20 de gener de 2012. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. per al concurs del Centre Cívic i Espai per a la Gent Gran al barri de Baró de Viver de Barcelona. Concurs obert licitat per BIMSA.
511. HABITATGE UNIFAMILIAR AÏLLAT DE CONSTRUCCIÓ EN FUSTA A MEDIONA
24 d'octubre de 2011. Inici de les obres.
Avui s'han iniciat les obres de construcció d'habitatge unifamiliar aïllat a Mediona. El projecte ha estat realitzat per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. en col·laboració amb l'arquitecta Anna Oliver.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
21 d'octubre de 2011. Notícia del Diari de Sabadell.
Publicació a la premsa local d'un article en memòria del l'antic Col·legi dels Maristes abans de que s'inicíin les obres de la nova Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell.
482. RESTAURACIÓ DE LA FAÇANA PRINCIPAL DE L'ESCOLA PIA DE SABADELL
11 d'octubre de 2011. Recuperació de l'escut.
En els treballs de restauració de la façana de l'Escola Pia hem trobat restes de l'antic escut que presidia l'entrada principal. Es treballarà amb la constructora Trac rehabilitació d'edificis s.l. per la seva restauració i integració en la façana.
502. PLA ESPECIAL URBANÍSTIC PE-115 "ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT A SABADELL"
07 d'octubre de 2011. Aprovació definitiva. Publicació al DOGC.
S'ha publicat al DOGC l'aprovació definitiva del Pla Especial PE-115. Per tant en breu s'iniciaran les obres de l'Escola.
518. CONCURS OBERT D'EDIFICI DE 23 HABITATGES PROTEGITS I 35 PLACES D'APARCAMENT AL CARRER ROSAL BLANCO DE MÁLAGA
06 d'octubre de 2011. Concurs obert.
Panell de la proposta presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'arquitecte sevillà Manuel Rubio Malpesa. Concurs obert licitat per la Junta del Suelo de Andalucía.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
30 de setembre de 2011. Notícia del Diari de Sabadell.
Publicació a la premsa local de l'acte de col·locació de la primera pedra de les obres de l'Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell. Enllaç pàgina Diari de Sabadell.http://www.diaridesabadell.com/2011/09/29/la-escuela-mare-de-deu-de-la-salut-inicia-las-obras-del-nuevo-edificio/
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
29 de setembre de 2011. Acte de col·locació de la primera pedra de la nova Escola.
Acte de col.locació de la primera pedra de l'Escola Mare de Déu de la Salut presidit per Mn.Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, i per l'Il.lm. Sr. Manuel Bustos, alcalde de Sabadell. Assisteixen a l'acte representants de l'escola i per part de Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. en Santi Vea i Enric Huguet.
489. ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL A SANT CLIMENT DE LLOBREGAT
14 de juliol de 2011. Finalització de les obres.
Les obres de la reforma de l'antic CEIP per a Escola Bressol municipal a Sant Climent de Llobregat s'han finalitzat. L'obra ha comprès a més a més de la reforma interior, la urbanització dels espais exteriors i el projecte i adaptació d'espais per a la ubicació provisional dels infants en mòduls prefabricats durant l'execució de les obres.
517. CENTRE EDUCACIÓ INFANTIL I APARCAMENT SOTERRAT A CAN FABRA. 4rt CLASSIFICAT
01 de juliol de 2011. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'estudi XVA per al concurs de Centre públic d'Educació Infantil i aparcament soterrat a Can Fabra, Barcelona. Concurs obert licitat per BIMSA.
482. RESTAURACIÓ DE LA FAÇANA PRINCIPAL DE L'ESCOLA PIA DE SABADELL
22 de juny de 2011. Inici de les obres.
Avui s'inicien les obres de la restauració de la façana principal de l'Escola Pia de Sabadell. Edifici inclòs en el catàleg de patrimoni de Sabadell i amb nivell de protecció BCIL (Bé Cultural d'Interès Local). Tenim posades esperances en poder recuperar part de l'escut existent en el centre de la façana i que sobre els anys 70 va ser eliminat juntament amb tot el gran ràfeg.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
1 de juny de 2011. Notícia del Diari de Sabadell.
Publícació a la premsa local de l'acte de presentació del projecte de l'Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell.
487. ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT DE SABADELL
30 de maig de 2011. Acte presentació pública del projecte.
Acte realitzat al gimnàs de l'actual escola per presentar el projecte als pares dels alumnes. Assisteixen a la presentació, la Sra. Roser Alvarez -representant del Bisbat de Terrassa-, el Sr. Francisco Ortiz -director de l'escola-, representants de l'AMPA de l'escola i la direcció facultativa de l'obra.
422. HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES A SABADELL
27 d'octubre de 2010. Final d'obra.
Avui s'han acabat les obres de l'habitatge unifamiliar amb aparcament entre mitgeres a Sabadell.
523. ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL A CASTELLDEFELS. 2on.CLASSIFICAT
25 d'octubre de 2010. Concurs obert mixte projecte-obra.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb Construccions Baldó s.a. per al concurs mixt projecte i obra per a la construcció de l'escola bressol municipal a Ca N'Aymeric a Castelldefels. Concurs obert licitat per l'Ajuntament de Castelldefels. 2on.Classificat.
462. ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE LES ARENES A TERRASSA
17 d'octubre de 2010. Notícia del Diari de Terrassa.
El diumenge dia 17 d’octubre a les 11 del matí Mons. Saiz Meneses, bisbe de Terrassa ha dedicat el nou temple de Santa Maria de les Arenes, dins el terme parroquial de Sant Llorenç a la ciutat de Terrassa. Acompanyaren el Sr. Bisbe Mn. Antoni Deulofeu, rector de la parròquia, Mn. Fidel Catalán, Secretari General i Canceller, Mn. Gabriel Garcia, adscrit a la parròquia, el P. Ramir Pàmols SJ, antic col·laborador de la parròquia i Mn. Joan Làzaro, rector de la parròquia de Sant Cristòfol. Entre els assistents representants de Vea-Resino arquitectes associats s.l.p., la direcció facultativa i l'empresa constructora.
462. ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE LES ARENES DE TERRASSA
15 d'octubre de 2010. Notícia del Diari de Terrassa.
Presentació de la nova Església a les entitats del barri i a representants d'altres religions de la ciutat per part de Mn.Antoni Deulofeu.
462. ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE LES ARENES DE TERRASSA
30 de juliol de 2010. Notícia del Diari de Terrassa.
Publicació a la premsa local de l'entrega de claus de l'Església de Santa Maria de les Arenes a Mn. Antoni Deulofeu, per part de l'empresa constructora Construccions Baldó s.a i de la direcció facultativa de l'obra Vea-Resino arquitectes associats slp.
462. ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE LES ARENES DE TERRASSA
30 de juliol de 2010. Notícia del Diari de Terrassa.
Entrega de claus un cop finalitzada l'obra, a Mn.Antoni Deulofeu, rector de la parròquia.
401. HABITATGE UNIFAMILIAR AÏLLAT A MATADEPERA
04 de juny de 2010. Final d'obra.
Avui s'han acabat les obres de l'habitatge unifamiliar aïllat a Matadepera.
516. ESCOLA DE MÚSICA I DANSA MUNICIPAL A CIUTADELLA
15 de maig de 2010. Concurs obert.
Proposta gràfica presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb l'arquitecte Àlex Cusidó. Concurs obert licitat per l'Ajuntament de Ciutadella.
456. ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL A PARETS DEL VALLÈS
15 de març de 2010. Concurs mixt projecte-obra obert.
Proposta presentada per Vea-Resino arquitectes associats s.l.p. juntament amb Ventura i associats sat slp i Imaga proyectos y construcciones s.a. Concurs licitat per l'Ajuntament de Parets del Vallès.