VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p., format per un equip multidisciplinar oferim un servei personalitzat i integral per donar resposta als encàrrecs dels nostres clients.
Treballem els conceptes transversalment amb una xarxa de col·laboradors externs de contrastada experiència, enriquint la proposta final fruit de les reflexions que s’aporten durant el procés creatiu.

VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p., ha treballat tant en l'àmbit públic com privat, exercint la seva activitat fonamentalment en els sectors de l'habitatge, l'ensenyament i els establiments d'allotjaments turístics.
També ha realitzat projectes de rehabilitació i restauració d'edificis inclosos en Catàleg de Patrimoni amb diferents graus de protecció.


L'any 2012 VEA-RESINO arquitectes associats s.l.p., inicia la implantació d’un sistema de gestió de qualitat i ambiental que es concretarà amb les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN-ISO 14001, que permetin optimitzar tant els serveis com els productes ofertats, dins el marc de millora i innovació continuada de l’empresa.